AKTUELNO

Niko nije mogao da poveruje u ono što je Đekson rekao.

Nakon nekoliko burnih i strastvenih veza koje je Nemanja Đerić Đekson ostvario u najpopularnijem rijalitiju, odlučio je da u jednom momentu ostane u potpunosti sam. Međutim, on je sve češće počeo da se približava Andrijani Radonjić za koju je imao samo reči hvale.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ukućanin je u svakom momentu počeo da joj se priklanja, a nije sakrio ni da mu se naizgled dopala zbog moralnih vrednosti koje su za njega neprocenjive. U ,,Igri istine" Ana Korać bila je ovim bila podstaknuta da ga upita da li može iskreno da odgovori šta tačno oseća prema njoj.

Đekson je za ovo pitanje bio i te kako raspoložen da odgovori.

Evo baš ću biti iskren. Šta osećam, kako sad to da definišem. Osećam da mi prija njeno društvo, za razliku od prethodnih ženskih...vrištim po ceo dan kad blejim sa njom i Zoranom, one su retardirane, nevine su... Imaju te reakcije da vrištim od smeha, ona je toliko bezazlena, krivo mi je što više vremena nismo provodili zajedno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miki Đuričić ga je svojom konstatacijom prekinuo, zbog čega su se svi nasmejali.

Dok nije blejao sa njom, bio je zaljubljen, a sad kad bleji, sad kao nije. Pa ti si lud! - rekao je Đekson.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To je bio prvi mesec, još ste me gasirali zbog toga. Zeznuo sam Drvo da bi mi dalo ono što sam i hteo da dobijem, pa sam rekao tad da mi se sviđa Sanja... prija mi do jaja, imam simpatije prema njoj. Sigurno ne bih pokušavao dok joj je tu ćale, ona ima momka i sa njim se zabavlja, ja poštujem to. I nikada je ne bih naveo da se oseća kao ove od devojaka sa kojima sam bio. Zbog toga nikad neću biti sa njom.

Andrijanina zbog ovih reči nije skidala osmeh sa lica, a kakva je bila njena reakcija možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Ana Korać

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'